Afacere

Ca orice roman cautati modalitati de a avea castiguri frumoase cu eforturi minime! De mult cautati o afacere de incredere, cu riscuri zero dar potential de castig enorm!

Va prezint oportunitatea Cristian Lay, o afacere de renume sustinuta de o companie multinationala – lider in domeniu in toata Europa!

Cum devin reprezentant Cristian Lay? Ce trebuie sa fac??  Dai o comanda de orice produs de calitate din catalogul Cristian Lay! Comanda  ta poate sa fie de orice valoare, nu exista comanda minima, si… GATA ! Pur si simplu esti reprezentant! Poti incepe sa castigi…

In afara de posibilitatea de a va bucura de produsele de execptie si de reducerile generoase pe care le oferim colaboratorilor nostri, Cristian Lay va ofera oportunitatea reala sa castigati bani prezentand produsele, si creandu-ti propria echipa, primind si oferind instruire personalizata!

Vrei sa incepi sa  castigi si sa devii colaborator in firma Cristian Lay Romania?

Înscrierea ca si reprezentant Cristian Lay se face prin completarea formularului cu datele dumneavoastra plasând obligatoriu o comandă (nu contează valoarea, poate fi şi un singur produs – nu se iau  în considerare ca şi comandă doar testerele si probatorul de inele) şi o copie după buletin. Produsul  sau produsele Cristian Lay le puteţi alege din catalogul Cristian Lay disponibil online indicând în secţiunea “Comanda dv.”  pagina la care se află produsul, codul produsului si numărul de bucăţi. Este important să folosiţi date reale şi să completaţi formularul de înscriere cu multa atenţie.

REDUCERI OFERITE PENTRU COLABORATORI CRISTIAN LAY ROMANIA

Fiecare persoana care se inscrie la noi va avea dreptul la un discount din pretul de catalog de 15% pentru ceasuri si pixuri si de 25% in cazul bijuteriilor si al cosmeticelor. Cand un colaborator a realizat comenzi ce depasesc suma de 3.000 Lei (pret de reprezentant), discountul sau va fi marit cu 5% si se va numi reprezentant.

Colaborator Cristian Lay Reprezentant Cristian Lay
Ceasuri si pixuri 15% 20%
Bijuterii 25% 30%
Cosmetice 25% 30%

Avantajele noastre: Cristian Lay România are posibilitatea sa se adreseze diferitelor segmente ale pietei cu produse si preturi care sa vina în întâmpinarea nevoilor si exigentelor care variaza în functie de diversele categorii de consumatori carora le corespund.